Filter de resultaten (3 Producten)
Sorteren op:
SS,493
Bluetooth headset Voyager
Drone kopen?
Google chromecast

Vaste toestellen

Hoewel mobiele telefoons veel telefoonverkeer hebben overgenomen, blijft de vaste telefoon een populaire optie in de meeste huishoudens. Het handige aan de vaste telefoons is dat speciale aanpassingen verricht kunnen worden om het bellen zo aangenaam en gemakkelijk mogelijk te maken, ook om aan speciale behoeften tegemoet te komen. Maak uw keuze uit onze vaste telefoons, bestel en ontvang het de volgende werkdag al bij u thuis.

Vaste telefoon voor slechthorenden

In ons aanbod vindt u telefoons die ideaal zijn voor slechthorenden. Met instelbare toonhoogte, extra luide bel- en gesprekvolume en een bellampje mist u geen telefoontjes meer. Deze telefoons zijn gemakkelijk aan de muur te monteren, zodat u het op de meest zichtbare plek kunt plaatsen. Overigens zijn deze telefoons ook uitgerust met extra grote toetsen en een duidelijke display waardoor ze erg gebruiksvriendelijk zijn voor alle leeftijden. Ingebouwde telefoonboeken, fototoetsen waar u simpelweg op kunt drukken en kiesgeheugens: onze telefoons maken het bellen net dat beetje gemakkelijker.

Vaste telefoons in de aanbieding

In onze aanbiedingen vindt u ook de vaste telefoon terug. Zo koopt u de beste telefoon voor de meest aantrekkelijke prijs. Onze aanbiedingen zijn te herkennen aan de stickers ‘op=op’. Wees er dus snel bij.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief BTW.