OK

Veiligheidskleding & -middelen

Kiezen voor effectieve veiligheidskleding & middelen

Wordt er binnen uw bedrijf gebruikgemaakt van licht ontvlambare stoffen, chemicaliën of mogelijk giftige gassen en dampen? Dan bent u ongetwijfeld goed op de hoogte van de veiligheidsvoorschriften voor het werken met deze materialen. Het is uiteraard belangrijk om meer dan voldoende veiligheidskleding en bijvoorbeeld maskers beschikbaar te hebben. Deze zaken bewaart u het best in afsluitbare stellingen of kasten. In het uitgebreide assortiment van Staples vindt u snel de juiste veiligheidskleding & middelen.

Verschillende soorten veiligheidsproducten

Bij het kiezen voor de juiste veiligheidsartikelen voor het bedrijf is het belangrijk om tevens de veiligheid van bezoekers en klanten van het bedrijf in acht te nemen. Een duidelijke bewegwijzering, maar ook waarschuwingsborden (bijvoorbeeld vanwege een gladde of natte vloer), rookmelders en verschillende soorten gecertificeerde brandblussers zijn een must. Zo waarborgt u de veiligheid van iedereen die binnen uw bedrijfspand rondloopt en voldoet u aan alle wettelijke eisen. Ook het plaatsen van de juiste aanduidingsborden voor uitgangen binnen het bedrijf hoort hier uiteraard bij.

Veiligheidskleding & middelen bestellen bij Staples

Houd uw voorraad veiligheidsartikelen altijd ruim op peil en controleer de uiterste gebruiksdatum van zaken als handschoenen. Zo kunnen uw medewerkers op de werkvloer snel en effectief functioneren en verliest u geen kostbare tijd doordat u werkzaamheden moet uitstellen die om bepaalde veiligheidskleding & middelen vragen. In de uitgebreide webshop van Staples vindt u al uw benodigdheden op het gebied van veiligheid binnen het bedrijf tegen een gunstige prijs.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.