OK
Filter de resultaten (3 Producten)
Sorteren op:
CT,2081

Berg uw spullen veilig op met verhuisdozen

Verhuisdozen, we krijgen er allemaal vroeg of laat mee te maken. De dozen zijn praktisch om spullen in op te slaan. Ook als u geen verhuizing gepland heeft, kan een inpakdoos handig zijn. Bijvoorbeeld bij een opruiming van de zolder. Alle schoolspullen van uw kinderen die niet meer gebruikt worden, kunnen een plekje krijgen in een inpakdoos. Of het oude servies dat een veilig plekje moet krijgen. Verhuisdozen mogen eigenlijk niet missen in de huishouding.

Tips voor het inpakken van een inpakdoos

Het inpakken van een verhuisdoos is niet zo vanzelfsprekend als dat het lijkt. Er zijn handige manieren om de doos zo effectief mogelijk te gebruiken. Sluit flesjes, zoals bodylotion en shampoo af met folie, om te voorkomen dat alle spullen eronder komen te zitten. Pak servies en glazen in in handdoeken, aangezien deze ook mee moeten met de verhuizing slaat u twee vliegen in één klap. Vul geen hele dozen met alleen maar boeken, dat is te zwaar. U kunt daarvoor ook handig gebruik maken van tassen en koffers.

Maak ook gebruik van andere materialen

Verhuisdozen zijn het meest handig om uw spullen praktisch en snel van A naar B te krijgen. Een andere mogelijkheid is het gebruik van vuilniszakken. Deze zijn met name handig om kleding in te vervoeren. Luchtkussenzakken kunnen handig zijn om kleine, breekbare materialen in op te slaan, zoals bijvoorbeeld sieraden. Zo houdt u deze spulletjes ook eenvoudig bij elkaar en is de kans kleiner dat u sommige kostbare stukken kwijtraakt.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.