OK

Verpakkingsmateriaal

Verzend uw producten in degelijk verpakkingsmateriaal

Neem geen risico's en zorg ervoor dat uw producten onbeschadigd bij uw klanten terechtkomen. Tijdens het transport staan uw goederen bloot aan trillingen en schokken. Dozen vallen soms naar beneden of botsen tegen elkaar. Een stevige verpakking die tegen een stootje kan, is daarom van groot belang. In het aanbod van verpakkingsmateriaal bij Staples vindt u ongetwijfeld de meest geschikte materialen om uw artikelen veilig te versturen.

Robuuste verpakking voor uw eindproduct

Bekijk ons veelzijdige assortiment van hoogwaardig verpakkingsmateriaal. Om zowel lichte als zware voorwerpen te beschermen, is noppenfolie met kleine of grote bubbels een geschikt product. Noppenfolie zorgt ervoor dat schokken adequaat worden opgevangen. Het materiaal is beschikbaar op rol of in een houder. Als verpakking gebruikt men ook vaak schuimkussentjes. Deze absorberen schokken en beschermen doeltreffend de randen en hoeken van een voorwerp. Schuimkussen is verkrijgbaar op rol of in een handige dispenser. Om randen en hoeken nog beter te beveiligen, vindt u in onze webshop diverse rand- en hoekbeschermers. Dit zijn schuimstrippen in de vorm van een L- of U-profiel, die u eenvoudig op de juiste lengte snijdt.

Dozen opvullen en palletvracht beschermen

Om dozen volledig op te vullen kiest u voor opvulchips. Opvulchips voorkomen dat voorwerpen in een doos verschuiven en blootstaan aan schokken. U vindt in onze webshop speciaal vulmateriaal dat zich perfect aan uw producten aanpast en elke tussenruimte opvult. Vermijd dat de dozen op een pallet gaan verschuiven en omhul ze met krimpfolie. Deze folie is zeer elastisch en blijft aan zichzelf kleven. Om kwetsbare goederen als glas- en servieswerk te beveiligen, bieden wij pakpapier van golfkarton aan. U merkt het: voor elk soort product vindt u bij Staples het juiste verpakkingsmateriaal.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.