Verpakkingstape | Tape met tekst

Verpakkingstape & Tape met tekst

Tape om uw pakketten vast te plakken, om aan te geven wat de bovenkant is van een pakket of voor alledaagse behoeften, Staples heeft een ruim aanbod aan verschillende tapes die u voor iedere situatie kunt gebruiken. Maak uw keuze op basis van het kleefgehalte, de oppervlakte waar het op gebruikt kan worden en de benodigde kleur. Voor aantrekkelijke prijzen heeft u het al binnen een werkdag ontvangen.

Verpakkingstape

Sluit uw pakketten goed af met het uitgebreide aanbod van Staples. Sterke, doorzichtige polypropyleen verpakkingstape is ideaal voor dagelijkse verpakkingsbehoeften en zijn snel en gemakkelijk te gebruiken. Kleefstof van krachtig rubber en hars zorgt ervoor dat de tape lange tijd meegaat. Ook voor uw andere behoeften zijn er sterke verpakkingstape beschikbaar en dispensers met pistoolgreep en een eenvoudige plakbandhouder maken het gebruik een stukje makkelijker.

Verpakkingstape met tekst

Verpakkingstape met tekst is ideaal als u een pakket moet verzenden waarbij aangegeven moet worden wat de bovenkant van het pakket is. De duidelijke rode pijlen geven aan wat de bovenkant is en zijn met afmetingen van 80 x 105 mm goed te herkennen. Deze handige stickers zijn te gebruiken op iedere verpakkingsvorm. De verpakkingstape met tekst is universeel waardoor ook internationale postbedrijven het pakket goed kunnen verplaatsen.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.