OK

Verzenddozen

Verzend uw pakketten zo veilig mogelijk met verzenddozen

Het maakt niet uit wat voor bedrijf u hebt: er is altijd wel iets belangrijks dat verzonden moet worden. En misschien houdt u zich veel bezig met het verzenden van pakketten, maar het kan daarbij ook zo zijn dat u eerder af en toe een belangrijke zending moet versturen. In alle gevallen is het waardevol om de juiste verzenddozen op voorraad te hebben. Deze dozen hebben namelijk altijd de juiste stevigheid om uw producten goed te beschermen. Zo weet u zeker dat u goede kwaliteit levert, want uw verzendingen arriveren altijd in optimale conditie.

Transportdozen in de juiste maat

Het is belangrijk dat u uw pakketten verzendt in kwalitatieve verzenddozen, maar het is ook belangrijk om op het formaat van de dozen te letten. Transportdozen worden namelijk in allerlei soorten en maten gemaakt. Het is daarom het beste dozen uit te zoeken die niet al te groot is voor uw producten. Zo kan de inhoud minder heen en weer schuiven in de doos, wat schade voorkomt. Bovendien bespaart u op deze manier extra opslagruimte. De juiste verzending & verpakking van uw producten zorgt ervoor dat uw waardevolle producten altijd netjes blijven. En dat zorgt voor de meest efficiënte bedrijfsprocessen.

Andere soorten verzendmateriaal

Voor grotere producten zijn verzenddozen altijd een goede keuze, maar er zijn ook andere soorten verzendmateriaal. Grote posters kunnen bijvoorbeeld beter verzonden worden in verzendkokers. Deze kokers voorkomen kreukels en zijn stevig genoeg om het papier te beschermen. Platte producten kunt u verzenden in verzendenveloppen. Sommige van deze enveloppen zijn voorzien van een extra beschermende laag. Waardevolle en breekbare producten kunnen op deze manier veilig verstuurd worden. U wilt natuurlijk wel dat uw pakketten een professionele uitstraling hebben. Daarom kunt u het beste adresetiketten gebruiken om uw verzendingen te voorzien van een adres. Zo weet u zeker dat u met Staples een hoogwaardige bezorging van uw post en producten kunt garanderen.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.