Verzenden Verpakken Opslag

Met ons ruim assortiment post artikelen, stuurt u documenten, brieven en pakketjes moeiteloos naar iedere bestemming. We bieden een grote selectie post artikelen voor eenvoudige, effectieve en professionele verpakking. Papieren en kunststof enveloppen zijn in allerlei vormen en maten verkrijgbaar. Daarnaast bieden wij ook meer opties; kies uit enveloppen met of zonder adresvenster, zelfklevend of verstevigd. Met onze verzendkokers kunt u veilig grotere documenten zoals bijvoorbeeld ontwerpen, prints, posters en meer verzenden.

En hoe zit het als u pakketjes wilt versturen? U hebt keuze uit een uitgebreid aanbod verzenddozen, waarmee u grotere en zwaardere items kunt versturen. Ook hier hebt u talloze opties om uit te kiezen zoals sluitflappen, scheurstrips, zelfklevende sluitingen, draaggrepen en beschermhoeken. Als leverancier van verzend-, verpakkings-, post- en transportproducten zou onze collectie niet compleet zijn zonder etiketten, labels en plakband.

Op zoek naar een geschenkdoos of cadeaupapier? Misschien komen er weer een paar verjaardagen aan, of houdt u graag een voorraad aan. Neem eens een kijkje in ons divers aanbod. Er zijn wijndozen, gekleurde kartonnen dozen, stevige dozen met deksel en meer om uit te kiezen. Zo hebt u de perfecte verpakking voor vrijwel ieder geschenk.

Wilt u schade tijdens transport of opslag voorkomen en verminderen? De bescherming van uw pakketten is bij ons in goede handen. Onze dozen zijn gemaakt van sterk enkellaags, dubbellaags of drielaags golfkarton en ze hebben vrijwel altijd een zelfklevende sluiting. Voor dozen waar zeer zware items in moeten worden vervoerd, bijvoorbeeld tijdens een verhuizing, is duct tape ook een sterke en veelzijdige optie.

Om een lang verhaal kort te maken: wij zijn specialisten op het gebied van materiaal voor verzending, verhuizing of opslag. Of u nu een constante bevoorrading van verpakkingsmateriaal nodig hebt of iemand iets leuks wilt sturen, Staples heeft de oplossing.

Featured Brands Herma Staples Dymo Mail Lite Clever Pack

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.