OK

Alles wat u nodig hebt voor verzending & verpakking

Als u een brief of pakketjes wilt versturen, is niets zo vervelend als de constatering dat u geen geschikt verpakkingsmateriaal hebt. Staples heeft hoogwaardige producten voor verzending & verpakking. Voor post die door de brievenbus kan, kunt u kiezen uit onder meer kantoorenveloppen, kartonnen enveloppen, transparante exemplaren en brievenbusdozen. Bestel een voorraadje van uw meest gebruikte enveloppen en u grijpt nooit meer mis. Vergeet niet een setje postzegels op rol of op vel mee te bestellen, dan bent u meteen helemaal klaar. Met een goede weegschaal op kantoor plakt u nooit te veel of te weinig postzegels.

Pakjes goed onderweg

Pakketjes zijn er in talloze maten, soorten en vormen. Dus moeten er ook talloze dozen zijn om ze goed te verpakken en te verzenden. Bij Staples vindt u alles voor de verzending & verpakking van uw pakjes en pakketten. U kunt hoge en platte dozen bestellen, maar ook extra lange dozen en postpakketdozen. Om zware producten te versturen, kunt u het best extra sterke verzenddozen kopen. Zo voorkomt u dat de ontvanger de bestelling in een gescheurde doos krijgt. Voor bijvoorbeeld posters of rollen fotobehang zijn stevige verzendkokers heel handig. Om de zending dicht te plakken gebruikt u tape van hoge kwaliteit.

Ook handig om te hebben

Voor de adressering gebruikt u adresetiketten in verschillende formaten. U kunt multifunctionele etiketten natuurlijk ook gebruiken voor dossiers en ordners. Voor cd-roms of dvd’s gebruikt u de speciale cd/dvd-etiketten. De verzending & verpakking van cadeaus vraagt extra aandacht. Daarom kunt u bij Staples geschenkverpakkingen, draagtasjes en wijndozen bestellen. Om het feestelijk af te maken, omwikkelt u de doos met geschenklint. Ook als u relatiegeschenken verstuurt, kunt u kiezen voor een bijzondere verpakking. Dat zal de ontvanger beslist waarderen.

Uitgelichte merken Sealed Air Staples Raadhuis

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.