OK

Verzendkokers voor grote poststukken

Verzendkokers komen goed van pas bij het verpakken en versturen van grote oprolbare documenten. Posters, kalenders en affiches worden zo veilig en snel verzonden naar de ontvangers. De kokers zijn goed afsluitbaar, dus uw verzending komt altijd aan. Met een breed aanbod kokers van Staples lukt het u zeker om probleemloos uw post te laten bezorgen. Maak het uzelf gemakkelijk en voorkom schade aan de zending. Verzendkokers zijn kantooraccessoires die niet mogen ontbreken bij uw bedrijf of organisatie.

De voordelen van verzendkokers

Kokers voor het versturen van grote poststukken brengen diverse voordelen met zich mee. Ze zijn er in allerlei soorten en maten en bovendien goed af te sluiten. Dus ook voor de wat kleinere poststukken zijn er passende formaten te vinden op de site. De stevige kartonnen kokers voorkomen beschadiging van de poststukken en dus gaat een zending altijd zorgvuldig verpakt mee met de post. In plaats van ronde kokers kunt u ook driehoekige of vierkante kokers gebruiken. Het is maar net wat uw voorkeur heeft. Staples biedt voor elk wat wils.

Nog meer verzendmateriaal

Belangrijke post dient netjes en snel te worden verzonden aan de ontvangers. Daarom is er een breed assortiment enveloppen waaruit u een keuze kunt maken. Bij het versturen van grote hoeveelheden post kunt u gebruikmaken van postzakken. Die zijn ideaal om een goed gevulde postbus leeg te halen of de te versturen post af te leveren op het postkantoor. Maak het uzelf gemakkelijk en sjouw niet onnodig met dozen of tassen vol post.

Uitgelichte merken Staples Raadhuis

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.