Filter de resultaten (6 Producten)
Sorteren op:
SS,506
Moleskine Notitieboeken
Bespaar op kantoorartikelen
Post-it® voordeelpak: Meer waar voor uw geld

Visitekaartjes

Ideaal om op beurzen en evenementen uw contactgegevens bij (potentiële) klanten achter te laten. Heeft u een visitekaart dat goed opvalt, dan kan het ook uitstekend als promotiemiddel dienen. Het is vooral belangrijk dat het visitekaartje een professionele indruk geeft. Ons hoogwaardig papier voor uw visitekaartjes kan hierbij helpen.

Hoogwaardig papier voor een professionele indruk

De visitekaartjes voor uw bedrijf maakt u tegenwoordig gewoon zelf op uw computer. Gebruik papier van hoogwaardige kwaliteit en de kaarten die uit uw printer rollen laten een positieve indruk achter. Met Quick en Clean ™ Technology drukt u uw ontwerp af op zwaar karton en bij het loshalen van de kaarten behoudt u een gladde rand. Matte kaarten, kaarten met een ronde hoek of afgewerkt met satijn: u maakt uw visitekaartjes geheel persoonlijk naar uw eigen wens.

Visitekaarthoes

Nadat u zo veel energie en tijd heeft gestoken in het ontwerpen van uw persoonlijke visitekaart, is het belangrijk dat de kaarten mooi, volledig en schoon blijven. De transparante hoezen zorgen ervoor dat het papier van uw visitekaartjes er netjes uit blijft zien. Koop uw papier voor visitekaarten hier direct bij Staples.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.