OK

Bereik meer klanten met visitekaartjes

Zodra u als ondernemer van start gaat, ontkomt u er niet aan om actief aan de slag te gaan met acquisitie. Hier zijn verschillende manieren voor, maar visitekaartjes zijn misschien wel de gemakkelijkste methode om klanten te werven. De naamkaartjes zijn voorzien van al uw contactgegevens en uiteraard voorzien van uw huisstijl. Ze komen goed van pas bij elke netwerkbijeenkomst, maar ook tijdens een reis kunt u er regelmatig een gebruiken. Ze zijn zo onmisbaar voor elke ondernemer en maken daarom onderdeel uit van uw kantoorbenodigdheden.

Visitekaartjes als communicatief middel

Visitekaartjes zijn het ideale communicatiemiddel om op toegankelijke wijze klanten binnen te halen voor uw bedrijf. Het is een slimme manier om contactgegevens uit te wisselen en ze zijn bij uitstek geschikt om een belangrijk gesprek succesvol af te sluiten. Zonder deze promotiemiddelen mag u zeker de deur niet achter u dichtdoen. Zorg daarom dat u ze altijd op zak heeft in uw portemonnee of een visitekaartjeshouder.

Klanten werven op laagdrempelige wijze

Natuurlijk zijn deze naamkaartjes niet het enige instrument om meer klanten te werven voor uw onderneming. Juist ook notitieboeken dragen bij aan offline reclame voor uw bedrijf en dit maakt ze bijvoorbeeld uitstekend geschikt als relatiegeschenken. Staat u op een beurs of evenement en bent u actief bezig met acquisitie? Bedruk sleutelhangers met uw logo en huisstijl en maak op laagdrempelige wijze contact met mogelijke nieuwe klanten. Daarmee vergroot u de kans op een hogere afname van diensten of producten.

Uitgelichte merken Staples Jalema Sigel

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.