OK
Filter de resultaten (17 Producten)
Sorteren op:
CT,2087

Visitekaartjeshouders voor uzelf en de buitendienst

Recent gestart als ondernemer? U bereikt graag meer klanten voor een betere omzet. Visitekaartjes meegeven is een goedkope en slimme manier om meer klanten te werven voor uw bedrijf. Natuurlijk mag daarbij een visitekaarthouder niet ontbreken. Dit maakt visitekaartjeshouders onmisbaar voor zowel uzelf als de medewerkers van de buitendienst. Er is daardoor geen excuus om visitekaartjes niet bij u te hebben. Zo kunt u elk moment van de dag een kaartje achterlaten bij uw doelgroep, ongeacht de locatie van de ontmoeting.

Het nut van visitekaartjes houders

Visitekaartjes in uw portemonnee bewaren, is niet zo'n goed idee. Ze verkreukelen al snel en vaak biedt uw portefeuille onvoldoende ruimte voor het opbergen van al uw kaartjes. Met een visitekaartjeshouder is dit probleem opgelost. U hoeft niet bang te zijn om kaartjes kwijt te raken, want dat is vanaf nu voorgoed verleden tijd. Bestel daarom het benodigde aantal houders, zowel voor uzelf als voor uw werknemers. Als u toch bezig bent, bekijk dan ook het aanbod stempels bij Staples. Dit kantooraccessoire kan onderweg of bij een afspraak buiten de deur zomaar van pas komen.

Efficiënt netwerken met visitekaartjeshouders

Wanneer u binnenkort deelneemt aan een congres of beurs, dan is dit natuurlijk de ideale manier om prospects kennis te laten maken met uw bedrijf. Zorg er daarom voor dat u de nodige relatiegeschenken en promotiematerialen meeneemt om uit te delen. Vergeet niet om daar ook kinderen bij te betrekken, want juist zij kunnen van betekenis zijn voor uw bedrijf. Investeer bijvoorbeeld in kleurplaten en laat hen volop plezier beleven aan een beurs of congres. Ze zijn maar al te vaak dé opening voor mogelijke nieuwe klanten.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.