OK
Filter de resultaten (61 Producten)
Sorteren op:
CT,2088

Ruimtelijk effect met vitrinekasten

De meeste kasten nemen een hoop ruimte in. Dit is geen probleem als de ruimte groot genoeg is of de kast niet te groot is. Maar grote, gesloten kasten maken de ruimte niet alleen feitelijk kleiner, maar ook in visueel opzicht lijkt de ruimte kleiner. Dit kan een benauwend effect hebben. Met de vitrinekasten heeft u dat probleem niet. Doordat ze grotendeels van glas zijn, kijkt u er doorheen en oogt de ruimte veel groter. Daarnaast zorgt het ook voor meer licht in de ruimte, dan een gesloten kast die de licht wellicht wegneemt.

Vitrines hebben een minimalistisch design

De vitrinekasten passen helemaal bij de interieurtrends van vandaag de dag. Ze zijn minimalistisch en hebben een strak ontwerp. Deze twee kenmerken zien we veel terug, zowel in woningen, als op kantoor als in de horeca. In een industrieel ontworpen ruimte passen ook mooi metalen stellingkasten. Net als de vitrines hebben deze een open en strak design en zorgen ze voor een ruimtelijk effect.

Verberg uw spullen niet achter gesloten deuren

Eigenlijk is het zonde om al uw mooie spullen te bewaren in een gesloten kast. Met de vitrinekasten toont u uw prachtige verzamelingen aan uw bezoekers. Geniet van een plantje achter het glas en plaats er mooie beeldjes. Maak van de vitrinekast uw eigen kunstwerk waar u trots op kunt zijn. En moet u toch spullen kwijt die u liever niet aan iedereen toont? Kies dan voor archiefkasten of bureaukasten.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.