OK
Filter de resultaten (2 Producten)
Sorteren op:
CT,185

Maak de ruimte gezellig met vloerlampen

Licht is een belangrijk component in een ruimte. Of het nu gaat om een woonkamer of een vergaderruimte. Te veel licht maakt de ruimte ongezellig, maar te weinig licht ook. We kennen allemaal wel de felle plafondlampen of nog erger: tl-lichten. Fel licht is echt een dooddoener in ruimtes waar mensen ook bij elkaar komen voor een gezellig praatje. De vloerlamp biedt juist wel die sfeer die een ruimte soms nodig heeft. Meerdere vloerlampen in één ruimte zijn een stuk gezelliger dan één licht dat de hele ruimte verlicht.

De voordelen van vloerlampen

De vloerlamp is niet alleen sfeervol, de lampen brengen nog veel meer voordelen met zich mee. Zo hoeft u de vloerlamp niet te installeren, het enige wat u hoeft te doen is de lamp in het stopcontact te steken en klaar is kees. Daarnaast is een vloerlamp erg flexibel. Richt u uw woonkamer anders in, of verplaatst u de leeshoek naar de andere kant van de kamer? Dan verhuist de vloerlamp gemakkelijk mee. Ten slotte neemt een vloerlamp weinig ruimte in. Ze kunnen eenvoudig in een hoek of achter de bank gezet worden, waar ze niet in de weg staan.

Kies de vloerlamp die bij u past

U vindt bij ons een groot aanbod lampen en verlichting, zo vindt u altijd een vloerlamp die past bij de stijl van uw inrichting. Vloerlampen zijn er in verschillende vormen en maten. Sommige hebben dimmers, waarmee u zelf de sterkte van het licht kunt bepalen. Bij een romantisch etentje dimt u het licht tot een minimum en bij het lezen van een boek maakt u gebruik van meer licht zodat het prettig leest.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.