Filter de resultaten (16 Producten)
Sorteren op:
CT,186
Big Chair Event
Het is tijd om op te ruimen!

Vloermatten

Houd uw vloeren schoon en droog met de effectieve vloermatten van Staples. De matten zijn te gebruiken op harde vloeren, maar ook op vloerbekleding, zodat deze ook netjes en mooi blijft. Bovendien vermindert u de kans op uitglijden op de harde vloer bij nat weer, aangezien het water geabsorbeerd wordt.

Laat uw vloermat bij uw interieur passen

De vloermatten zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zodat u ze altijd bij uw interieur kunt laten passen. Heeft u liever een onopvallende mat, dan kunt u natuurlijk kiezen voor de neutrale kleuren wit of zwart. Mag het wel wat kleur hebben, dan kunt u altijd voor de rode mat gaan. De matten kunt u wassen om deze ook mooi en schoon te houden. Daarnaast zijn de vloermatten voorzien van een antisliplaag zodat ze ook op een harde vloer goed blijven liggen.

Ideaal voor thuis en op kantoor

De vloermatten zijn niet alleen effectief thuis, maar ook het kantoor wordt schoon en droog gehouden. Ideaal om voor de voor- en achterdeur te plaatsen. Plaats vandaag nog uw bestelling en ontvang uw vloermatten binnen enkele werkdagen.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.