OK
Filter de resultaten (19 Producten)
Sorteren op:
CT,2091

Voorzetwanden: voorkom geluidshinder op de werkvloer

Als ondernemer gunt u elke werknemer een fijne werkplek. Dit is goed voor de prestaties op de werkvloer en de gezondheid van elk personeelslid. Voorzetwanden leveren daar een belangrijke bijdrage aan. Zeker als er veel mensen in één ruimte werkzaam zijn en er veelvuldig wordt gebeld of overlegd, kan dit dé ultieme oplossing zijn om geluidsoverlast tegen te gaan. Bij Staples heeft u de keuze uit talloze voorzetwanden voor op kantoor. U kunt te allen tijde rekenen op een uitstekende kwaliteit en dus heeft het meerwaarde om ze aan te schaffen voor uw kantoor.

Voorzetwanden als akoestische oplossing voor elke werkplek

Tussenschotten en panelen tussen bureaus leveren eveneens een mooie bijdrage tegen geluidshinder. Werkplekken afscheiden verbetert vaak de workflow en dit ziet u weer terug in de targets en/of behaalde omzet. Veel van onze voorzetwanden zijn brandwerend, flexibel, duurzaam en onderhoudsvrij. Dit maakt het zeker interessant om eens een kijkje te nemen bij ons aanbod tussenschotten en panelen. Er is volop keuze voor ieder kantoor. Ga voor een formaat die voor u van toepassing is en laat u vrijblijvend adviseren door medewerkers van onze klantenservice.

Investeer in meer privacy met een tussenschot

Een voorzetwand voorkomt niet alleen geluidshinder, het verbetert ook de concentratie van uw werknemers. Op een rustige werkplek wordt vaak meer gedaan dan in een kantoor vol lawaai. Uiteraard is het aan u om een scheidingswand ook visueel aantrekkelijk te maken. Kijk daarom ook eens bij ons assortiment bureauschermen. Voorkom verder gezondheidsklachten op de werkvloer door te investeren in ergonomische bureaustoelen. Dit maakt het voor personeelsleden comfortabel om werkzaamheden zorgvuldig en verantwoord uit te voeren.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.