OK
Filter de resultaten (63 Producten)
Sorteren op:
CT,2092

Vouwdozen voor praktisch gebruik

Zoals de naam al verklapt, zijn vouwdozen een soort dozen die u in elkaar kunt vouwen. De meeste verhuisdozen kunnen ook in elkaar gevouwen worden. Ze zijn gemaakt van karton en ze zijn stevig. Het voordeel van een vouwdoos is dat u hem weer eenvoudig in elkaar kunt vouwen als u hem niet gebruikt. Een vouwdoos hoeft u daarom ook nooit weg te gooien na gebruik, u ruimt hem eenvoudig op zonder dat hij al te veel ruimte in beslag nemen.

Ruim de spullen op die u niet gebruikt

We hebben allemaal wel een arsenaal aan spullen die we niet meer gebruiken. Het zijn vaak ook spullen die u niet zomaar weg doet. Wellicht hebben ze een emotionele waarde of zijn het spullen die later nog weer goed van pas kunnen komen. Deze ongebruikte spullen staan vaak wel in de weg. Maak dan gebruik van de vouwdozen. U kunt uw spullen er gemakkelijk in opslaan. Stapel vervolgens de dozen op elkaar en u hebt er geen omkijken meer naar.

Verschillende formaten

De vouwdozen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. In de kleine dozen kunt u bijvoorbeeld schrijfaccessoires opslaan, altijd handig om hier een voorraadje van te hebben. In de grotere dozen kunt u papierwerk en dossiermappen bewaren. Dat is handig als u veel dossiers hebt die u niet meer dagelijks gebruikt, maar die nog wel beschikbaar moeten blijven. De dozen zet u eenvoudig in elkaar en u hebt daar verder geen materialen voor nodig. De dozen blijven jarenlang goed en beschermen uw spullen tegen invloeden van buitenaf.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.