OK
Filter de resultaten (2 Producten)
Sorteren op:
CT,2094

Schrijf de mooiste teksten met de vulpennen

De vulpen: veel mensen gebruiken hem niet meer. De kinderen van tegenwoordig leren er niet eens meer mee schrijven. Zonde, want er gaat niets boven elegante letters geschreven met een vulpen. Ouderwets met echt vulpeninkt schrijft u de beste teksten. Door de experts wordt zelfs beweerd dat schrijven met een vulpen het handschrift verbetert. Zeker het overwegen waard dus als uw handschrift voor anderen nauwelijks te lezen is.

Weg met de kramp

We kennen het allemaal wel: lang schrijven leidt tot kramp in de vingers. Met vulpennen is er minder kans op kramp in de vingers, omdat de stand van de vingers beter is dan bij balpennen of potloden. Met een vulpen drukt u namelijk minder hard op het papier dan met andere schrijfwaren, waardoor u hem vanzelf minder krampachtig vasthoudt. Met een vulpen hebt u minder moeite met sturen. Dit maakt het schrijven gemakkelijk en zelfs leuk. U laat de computer links liggen en gaat weer lekker schrijven, net zoals we vroeger deden. Veel persoonlijker. Uw klanten en collega's waarderen dat.

Mooi als geschenk

Een vulpen is een mooi geschenk om te geven en te krijgen. Geef hem als relatiegeschenk aan een klant of een organisatie waar u mee samenwerkt. Laat uw bedrijfsnaam erin graveren en u maakt direct reclame. Of geef hem aan uw beste vriend ter ere van zijn verjaardag. Ten slotte kunt u natuurlijk ook uzelf met een prachtige vulpen verwennen. Stimuleer uzelf om weer meer met de hand te schrijven en om aandacht te besteden aan uw handschrift, zodat u zelf en uw collega's uw aantekeningen weer kunnen lezen. Wel zo handig.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.