OK
Filter de resultaten (7 Producten)
Sorteren op:
CT,2097

Maak een overzichtelijke planning met een wandplanner

Geen enkele werkweek is hetzelfde. Soms moet u talloze belangrijke vergaderingen bijwonen, dan hebt u weer een afspraak met een klant en af en toe bent u hele dagen achter uw computer bezig. Het is niet altijd eenvoudig om het overzicht te bewaren. Met behulp van een wandplanner wordt dat gemakkelijker. U kunt deze overzichtelijke planners een prominente plek aan de muur geven. Zo kunt u niet alleen uw eigen planning bijhouden, maar ook de taken van al uw medewerkers. Hierdoor weet iedereen wat er van hem of haar verwacht wordt.

Het gemak van een maandplanner

Wanneer u een wandplanner wilt gebruiken, Kunt u kiezen uit veel verschillende vormen. De meest gebruikelijke is een maandplanner. Daarmee overziet u meerdere weken. Dat maakt het eenvoudig om op drukke periodes in te spelen en om toekomstige deadlines in de gaten te houden. U kunt al uw taken bijhouden met behulp van een T-kaart planner. Deze planner werkt met kleine indexkaarten waar u iedere taak op kunt schrijven. Voor een flexibele planning kunt u gebruikmaken van whiteboards. Deze kunt u keer op keer uitwissen en opnieuw indelen. Hierdoor speelt u gemakkelijk in op uw wisselende werkschema.

Handige accessoires

Welk type wandplanner u ook kiest, er zijn altijd een aantal accessoires die goed van pas komen. Als u gebruikmaakt van een whiteboard, mogen whiteboardstiften en -markers niet aan uw voorraad ontbreken. Gebruik stiften in verschillende kleuren om de werkzaamheden van al uw medewerkers te onderscheiden. Zo kan iedereen snel zien wat er voor hem of haar op de planning staat. U kunt uw weekplanners bovendien aanvullen met magneten. Met deze magneten kunt u mededelingen of intekenlijsten ophangen. De planner wordt zo de centrale plek voor informatie op uw kantoor.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.