Filter de resultaten (10 Producten)
Sorteren op:
SS,517
Loopt u snel een schrammetje op?
Klaar om aan de slag te gaan
Houd uw kantoor schoon, net als uw geweten.

Wasmiddelen

Heerlijk fris ruikende was die zacht aanvoelt en ook echt schoon is; de wasmiddelen van Staples zorgen hier echt voor. Tegenwoordig zijn er zo veel wasmiddelen beschikbaar dat u misschien niet meer weet welke u het beste kunt kiezen. Wij bieden de makkelijke optie om meerdere wasmiddelen te vergelijken, zodat u eenvoudig het wasmiddel kunt kiezen dat bij u past.

Vloeibare wasmiddel of poeder?

Wasmiddelen van poeder zijn zowel ideaal voor de gekleurde als de witte was. Het is een goede oplossing voor een extra vuile was en het kan direct in het doseerbakje van de wasmachine gegoten worden. Het poeder kan los zijn, maar ook in de vorm van tabletten komen. Hiernaast kunt u kiezen uit milieuvriendelijke wastabletten die geen chloor of halogeen bevatten.

Vloeibare wasmiddelen lossen zeer snel op in de was en zijn bovendien erg geschikt om vlekken uit kleding te halen. Wast u ook kledingstukken met de hand, dan zijn de vloeibare wasmiddelen hier ook ideaal voor. Maakt u liever gebruik van tabletten, kies dan voor een vloeibaar wasmiddel in de vorm van tabletten. U legt het tablet in de trommel en laat de wasmachine het verdere werk doen.

Wasverzachter

Maak uw was zachter met de heerlijke wasverzachters op onze website. De wasverzachters zijn vloeibaar geconcentreerd en geven hierna een heerlijke frisse- of bloemenlucht aan uw kleding.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.