OK
Filter de resultaten (12 Producten)
Sorteren op:
CT,1799

Stuur iemand een wens met mooie wenskaarten

Of u nu wel of niet graag kaartjes stuurt, kaartjes ontvangen vinden we allemaal leuk. Met een kaartje laat u uw waardering blijken voor uw medewerker of zakenrelatie, zonder opdringerig te zijn. Een appje of sms'je is vaak niet voldoende om iemand te feliciteren, met een kaartje doet u nog wat meer moeite. Laat subtiel weten dat u aan de ander denkt of dat u met hem of haar meeleeft. Een bemoedigende boodschap is altijd welkom.

Felicitatiekaarten zijn hipper dan ooit

Fysieke kaartjes zijn terug van weggeweest. Tegenwoordig stuurt men graag weer een kaartje, een beetje als vroeger. We zijn er een beetje klaar mee dat alles maar digitaal gaat, dus we grijpen terug naar middelen met meer charme. Een nostalgisch gevoel komt naar boven. Wens iemand met een van de felicitatiekaarten succes in de nieuwe baan. Een kleine moeite, maar een groot plezier voor de ontvanger.

Zorg voor een voorraad wenskaarten op kantoor

Wenskaarten worden in het privéleven aan vrienden en familie gestuurd, maar zijn ook heel geschikt voor op kantoor. Stuur uw werknemers een kaartje voor hun verjaardag, of wens ze beterschap bij ziekte. Uw werknemers zullen dit zeker waarderen en dit draagt bij aan een positieve werksfeer. Maar niet alleen uw werknemers verblijdt u met een kaartje, ook werkrelaties kunt u er goed mee onderhouden. Stuur een kaart samen met een geschenk. Verpak het geschenk in mooi cadeaupapier en klaar bent u.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.