OK
Filter de resultaten (36 Producten)
Sorteren op:
SS,6455

Kleed uw kantoorruimte aan met kleurige wereldkaarten & -bollen

Een kantoor gezellig, maar toch zakelijk houden is geen gemakkelijke taak. Een al te gezellig kantoor is te informeel en komt niet professioneel over. Maar een warme sfeer in de ruimte kan wel zorgen voor een prettig gevoel en een beter welbevinden van de werknemers. U moet daar als werkgever ergens een balans in vinden. Accessoires die precies goed die balans creëren, zijn wereldbollen en wereldkaarten. Ze brengen namelijk kleur in de ruimte, maar ze zijn ook informatief. Met een wereldkaart of -bol op kantoor zit u altijd goed.

Wereldbollen mogen niet ontbreken in het onderwijs

Als u een leerkracht bent of een andere functie in het onderwijs hebt, dan mag een wereldbol op het bureau eigenlijk niet ontbreken. Zeker op de basisschool of als u een leraar aardrijkskunde bent in het voortgezet onderwijs. Een wereldbol trekt leerlingen aan, vooral een lichtgevende wereldbol. Het is prachtig vormgegeven en hierdoor onthouden leerlingen ook beter de namen van landen en hoofdsteden. Trouwens, niet alleen een wereldbol is op een goede school onmisbaar. Bekijk hier welke onderwijsbenodigdheden en schoolspullen we nog meer verkopen.

Ontdek elke dag weer een nieuw land

Wereldkaarten & -bollen zijn fascinerend. Elke keer dat u ernaar kijkt, ontdekt u wel weer een nieuw land of een nieuwe stad. Kies de wereldbol of -kaart uit die u het meeste aanspreekt. Sommige hebben de klassieke kleuren, waarbij de landen groen en geel gekleurd zijn en de oceanen en zeeën blauw. Maar de bollen zijn ook verkrijgbaar in hippe, felle kleuren of in een vintage uitvoering. Met en zonder verlichting. Vul de lege ruimtes op de bureaus en tafels op een creatieve en leuke manier op.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.