Filter de resultaten (39 Producten)
Sorteren op:
SS,523
Een Vergaderruimte inrichten?
Terug op de werkplek

Whiteboard magneten

Haal het meeste uit uw whiteboard met deze handige magneten van Staples. Naast schrijven en tekenen kunt u aan de hand van whiteboardmagneten papieren op uw whiteboard hangen. Ideaal om tijdens vergaderingen en presentaties te gebruiken. De magneten zijn in verschillende uitvoeringen te bestellen.

Een whiteboardmagneet

Onze whiteboardmagneten zijn te bestellen in verschillende formaten waarvan de kleinste magneetjes 18 mm zijn en de grootste 38. Heeft u extra sterke magneten nodig, dan kunt u de kleine magneten van 18 mm bestellen met een hogere magnetische waarde. Onze whiteboardmagneten zijn bruikbaar op alle metalen oppervlakken en zijn hierdoor ideaal om documenten aan een whiteboard te bevestigen. Wilt u voor een professionele indruk gaan, dan kiest u voor zwarte of blauwe magneten. Mogen de magneten wel een kleurtje hebben, dan kunt u kiezen uit verschillende kleuren of een assortiment van kleuren.

Bestel uw magneten online

Bestel uw whiteboardmagneten gemakkelijk en voordelig online en ontvang ze de volgende werkdag al bij u thuis of op kantoor. Haalt u de magneten liever op, dan kunt u ze online bestellen en ophalen in uw dichtstbijzijnde winkel.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.