OK
Filter de resultaten (57 Producten)
Sorteren op:
CT,2101

Producten voor whiteboard schoonmaken & accessoires bestellen

In de meeste vergaderruimtes en kantoren zie je ze staan: whiteboards. Ze zijn heel handig om even snel iets uit te leggen of vergaderpunten op te schrijven. Na gebruik even goed afvegen en ze zijn weer klaar voor het volgende gebruik: net even handiger dan flipovers met die grote vellen papier. Tegenwoordig duiken ze ook vaker op in het onderwijs en vervangen ze langzaamaan schoolborden. Het schrijft nou eenmaal gemakkelijker op een whiteboard dan op een schoolbord vol krijtvegen. Bovendien is een whiteboard reinigen een fluitje van een cent vergeleken met het wissen van een schoolbord.

Handige whiteboard accessoires

Gebruik wel altijd producten speciaal voor een whiteboard schoonmaken & accessoires van goede kwaliteit. Dat is wel zo prettig als u het bord veel gebruikt. Om te beginnen hebt u whiteboardmarkers nodig. Deze markers zijn verkrijgbaar in neutrale kleuren als blauw en zwart, maar ook in bijvoorbeeld geel of bruin. Verder is een whiteboardwisser onmisbaar om snel het bord schoon te vegen. Soms is het nodig om even een papiertje of foto op uw whiteboard te hangen. Dit kan heel handig met speciale whiteboardmagneten. Bij Staples bestelt u eenvoudig alles wat u nodig hebt voor whiteboard schoonmaken & accessoires.

Whiteboard kopen

Ook als u nog geen whiteboard hebt of als uw huidige exemplaar aan vervanging toe is, kunt u bij Staples terecht. Whiteboards zijn verkrijgbaar in verschillende maten, dus er is altijd wel een formaat bij dat voor u handig is. Er zijn effen whiteboards, maar ook borden met voorgedrukte lijnen zodat u gemakkelijk kunt plannen. Misschien vindt u een magnetisch whiteboard heel handig. In dat geval is het slim om meteen ook een starterkit mee te bestellen. Dan hebt u alles wat u nodig hebt in huis. Natuurlijk kunt u hier ook alternatieven zoals prikborden en glasborden bestellen.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.