Whiteboards | Flip-Overs | Reclamehouders

Borden, ezels en whiteboards bieden de mogelijkheid om te communiceren en informatie te presenteren aan medewerkers, gecompliceerd materiaal te visualiseren of om aantekeningen en brainstormideeën te noteren. Staples heeft een uitgebreid assortiment borden en ezels zodat u altijd vindt waarnaar u op zoek bent. Bovendien zijn onze borden en ezels altijd verkrijgbaar voor fantastische prijzen en bieden we alle noodzakelijke accessoires om uw workflow te optimaliseren.

Van grafiet tot kers tot zwart plastic en alles daartussen: we hebben kurkborden, borden met stof, prikborden van rubber of schuim en geïntegreerde klemborden met allerlei verschillende lijsten en randen. Zo is er altijd een die bij uw kantoorinrichting past. Grote borden bieden ruimte voor uitgebreide aantekeningen en zijn geschikt voor interactieve bijeenkomsten met meerdere sprekers.

• Displayborden: we hebben een uitgebreide selectie mededelingenborden voor het ophangen van informatie, leuke affiches of belangrijke mededelingen. Deze prikborden zijn ideaal voor het ophangen van informatie die regelmatig wordt gewisseld in centrale ruimtes. Kies voor een bord van kurk of vilt met een houten of een metalen frame, in het formaat dat bij uw ruimte past. Om informatie beschermd op te hangen, bieden we tevens borden die afgesloten en vergrendeld kunnen worden. Zo kan worden voorkomen dat de informatie wordt weggehaald of beklad en blijft de inhoud veilig en droog.

Whiteboards: whiteboards zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten en kunnen zowel horizontaal als verticaal aan de muur worden bevestigd. Hoogwaardige merken zoals Quartet, Nobo, Legamaster en het Staples-huismerk bieden borden die met het juiste onderhoud bestand zijn tegen intensief gebruik en krassen, deuken en andere schade. Door een gladde, glanzende afwerking met gebruik van materialen als melamine, glas en porselein, kunt u whiteboards eenvoudig reinigen en schoonhouden. Met een doek of een wisser haalt u snel alle droog afneembare markeerlijnen weg, zodat u direct weer nieuwe aantekeningen kunt maken. Of gebruik een van de speciale reinigingsmiddelen, zodat er geen sporen achterblijven en het bord lange tijd meegaat. Het helder witte oppervlak kan tevens functioneren als een projectiescherm voor video's en diapresentaties.

• Ezels: flipovers en displayezels zijn ook heel handig voor presentaties of het weergeven van informatie. De standaarden hebben verstelbare poten en kunnen eenvoudig van kantoor naar directiekamer worden gedragen of worden opgevouwen om op te bergen. Gebruik uw ezel voor grafieken, posters, whiteboards en mededelingenborden, of gebruik deze als flipover met afscheurbare vellen. Zo kunt u afzonderlijke vellen op de muur, op prikborden of op een andere plek hangen en als referentie gebruiken. De standaarden bieden ook een creatieve manier om schilderijen, tekeningen en foto's te laten zien in lobby's of bij de receptie. Deze displays zijn gemaakt van sterke materialen zodat ze bestand zijn tegen schade, en met het juiste onderhoud gaan ze jarenlang mee. Presentatiestandaarden worden geleverd met uitschuifbare armen voor meerdere vellen papier, en sommigen zijn voorzien van wieltjes zodat u ze eenvoudig kunt verplaatsen van uw kantoor naar de presentatieruimte. Met de uitschuifbare poten kunt u de hoogte aanpassen aan de gebruiker.

Featured Brands Staples Nobo Legamaster Durable Avery Sigel

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.