OK
Filter de resultaten (84 Producten)
Sorteren op:
CT,2102

Werk efficiënt met de praktische whiteboards

Een white board mag in geen enkel kantoorinterieur ontbreken. Tijdens een vergadering is het handig om notities of ideeën van collega's te noteren. Maar ook om iets uit te leggen of instructies te geven, is visuele ondersteuning handig. Notities worden gemaakt met speciale whiteboardstiften en markers. Een white board heeft als groot voordeel dat alle notities weer gemakkelijk kunnen worden uitgewist met spullen uit ons assortiment whiteboard schoonmaken en accessoires.

De white board als geheugensteun

Whiteboards zijn niet alleen handig om dingen uit te leggen aan anderen, ze kunnen ook dienen als geheugensteun. Zet het board neer in een gemeenschappelijke ruimte op kantoor, bijvoorbeeld in de vergaderruimte of in de hal en schrijf er notities op die niet vergeten mogen worden. Iedereen heeft er zicht op en iedereen heeft de mogelijkheid om taken uit te wissen die al uitgevoerd zijn of er nieuwe taken bij te schrijven. De combinatie prikborden zijn ook erg handig. Dit is een whiteboard en prikbord ineen. Aan de ene kant kunnen notities worden opgeschreven en aan de andere kanten kunnen documenten worden opgehangen.

Verhoog de productiviteit

Met het gebruik van een white board op kantoor verhoogt u de productiviteit van uw werknemers. Door notities op te schrijven en deze zichtbaar te hebben voor iedereen, biedt u overzicht. Dit geeft de werknemers rust en orde in het hoofd, wat ten goede komt aan de productiviteit van de werkzaamheden. Belangrijke taken worden niet langer vergeten. Met behulp van whiteboard magneten kunnen papieren of notities ook worden opgehangen, waardoor het board dezelfde functie heeft als een prikbord.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.