Filter de resultaten (86 Producten)
Sorteren op:
SS,526
Flipovers van Post-it
Houd uw kantoor netjes en georganiseerd

Whiteboards

Ons uitgebreid assortiment aan whiteboards zijn ideaal voor regelmatig en intensief gebruik op kantoor of thuis. Teken grafieken, hang prints op of schrijf uw boodschappenlijst uit: onze whiteboards zijn veelzijdig te gebruiken en Staples biedt voor iedere gelegenheid een geschikte optie.

De beste kwaliteit voor iedere gelegenheid

Het handige aan een whiteboard is dat het vaak meerdere functies heeft. Bent u op zoek naar een whiteboard dat u thuis kunt gebruiken, dan vindt u goedkope opties die u fraai in iedere kamer kunt ophangen. Magneethoudend, slimline of gedeeltelijk kurkbord: onze selectie biedt het allemaal. Mag het wat geavanceerder, dan kunt u denken aan een magnetische mobiele flipover of een kantelbaar whiteboard die op kantoor vrijwel onmisbaar zijn. Of misschien koopt u liever een mini-whiteboard dat u overal mee naartoe kunt nemen? Maak uw keuze uit verschillende merken zoals bijvoorbeeld een whiteboard van Nobo of Hema.

Accessoires voor uw whiteboard

Onze whiteboardmarkers zijn ideaal om soepel mee te schrijven. De inkt droogt snel en is gemakkelijk weer weg te vegen, zodat het bord er schoon uitziet en gevoelige informatie volledig onleesbaar is. Bovendien kunt u de markers ook gebruiken op andere niet-poreuze oppervlakken.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.