OK

Zaklampen & verlichting voor binnen en buiten

Iedere onderneming is uniek en gaat dan ook op zoek naar bijpassende verlichtingsoplossingen. Bij Staples vindt u geschikte verlichting voor iedere toepassing. Op basis van uw wensen kan u eenvoudig op zoek gaan in ons ruim assortiment aan kantoor-, sfeer-, neon-, Led- en zaklampverlichting. Steeds verkrijgbaar van verschillende producenten en geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Bij ieder product is uiteraard gedetailleerde informatie beschikbaar.

Op zoek naar verlichting voor op kantoor?

Moet u soms uw licht doen schijnen op een moeilijk dossier? Dan kiest u maar beter voor goede verlichting. Kantoorverlichting wordt steeds aangepast om helder licht te combineren met een minimale storende effecten. Zo kan het de nadelen van kunstmatig licht uitsluiten en toch voldoende fel te zijn om zelfs de kleinste lettertjes bij te kunnen lezen. Vaak wordt gekozen voor Led-verlichting maar uiteraard is dat geen verplichting. Ook halogeenlampen en zelfs Neon verlichting behoren tot de mogelijkheden. Bij iedere lamp is het vermogen en de lichtopbrengst weergegeven zodat u zelf de keuze kan maken voor de ideale verlichting op uw kantoor. Ontvangt u ook bezoekers? Dan kan u voor de bezoekersruimte uiteraard kiezen voor de gezelligheid van sfeerverlichting. Voor iedere toepassing hebben we uiteraard een lichtoplossing beschikbaar.

Ook zaklampen & verlichting voor buiten

Uiteraard hoeft lang niet alleen het kantoor van de noodzakelijke verlichting te worden voorzien. Voor buitenwerkers hebben wij eveneens een ruim assortiment aan zaklampen & verlichting. Het kan hierbij gaan om Led-verlichting voor buitenplaatsing maar evenzeer om compacte zaklampen. Deze zaklampen zijn verkrijgbaar inclusief bijpassende batterijen maar evenzeer kan u ook meteen extra wegwerpbatterijen bestellen. Voor wie kiest voor duurzaam hebben wij ook oplaadbare zaklampen & verlichting. Binnen of buiten: bij Staples vindt u de verlichtingsoplossing die u zoekt.

Uitgelichte merken Philips Energizer

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.