Filter de resultaten (2 Producten)
Sorteren op:
CT,195
Office Supplies
Lamineermachine leitz iLam

Goede zaklampen online bestellen

U staat er misschien niet vaak bij stil, maar in ieder huis of kantoor hoort een goede zaklamp. Stel dat 's avonds de elektriciteit uitvalt of de stoppen doorslaan. In het donker ziet u amper genoeg om rond te lopen, laat staan om in de elektriciteitskast te kijken. Ook op kantoor zijn zaklampen onmisbaar, en niet alleen omdat ook daar de stroom kan uitvallen. Wat dacht u van een donkere opslagruimte? Met een lampje in uw hand vindt u een stuk sneller wat u nodig hebt. Ook voorkomt u dat u struikelt over een onhandig neergezette doos of rondslingerend snoer.

Zaklamp in het stopcontact

Het nadeel van zaklampen is dat ze op batterijen werken. Als die op zijn, hebt u alsnog een probleem. De oplossing hiervoor is een oplaadbare zaklamp. U steekt hem gewoon in het stopcontact. Zo hebt u altijd een opgeladen zaklamp in uw kantoor, huiskamer of slaapkamer, die u maximaal twee uur kunt gebruiken. U hebt dus nooit meer te maken met lege batterijen. Een oplaadbare zaklamp is tevens een nachtlampje, dat dankzij de lichtsensor automatisch aangaat zodra u het nodig hebt. Als de stroom toch uitvalt, fungeert het lampje als noodverlichting. Dat is niet alleen handig voor uzelf, maar ook ideaal voor in de kinderkamer.

Andere lampen

U kunt bij Staples terecht voor veel meer lampen, zoals moderne bureaulampen. Als u meer ruimte hebt, is een vloerlamp ook heel mooi. Natuurlijk kunt u bij ons ook lampjes voor erin bestellen, van halogeenlampjes tot ledlampjes. Staples zorgt dat uw werkplek op kantoor of thuis altijd optimaal verlicht is. U hoeft alleen maar te kiezen welke soort en sterkte lamp u nodig hebt en de spullen komen vanzelf bij u. Bekijk snel ons assortiment lampen.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.