OK
Filter de resultaten (6 Producten)
Sorteren op:
CT,2104

Alles wat nodig is voor zelf printen bestellen

Als u voor werk, hobby of studie regelmatig iets moet afdrukken, is het slim om het zelf te printen. Dat is veel goedkoper en sneller dan het te laten afdrukken. Om te beginnen hebt u natuurlijk goed kopieerpapier nodig. Wit papier voor dagelijks gebruik of gekleurd papier als de afdruk wat opvallender moet zijn of als u iets voor kinderen moet afdrukken. Bij Staples vindt u allerlei soorten en kleuren printpapier, geschikt voor thuis, in de klas of op kantoor.

Print het zelf met de perfecte printer

Behalve geschikt papier om te printen, hebt u ook een goede printer nodig. Printers zijn verkrijgbaar in talloze modellen, printtechnieken, prijsklassen en kleuren. Denk dus van tevoren goed na welke het best bij uw situatie en budget past. U kunt kiezen uit onder meer laserprinters en inkjetprinters, met of zonder wifi. Multifunctionele printers zijn erg praktisch, omdat u er ook mee kunt scannen en kopiëren. Verder zijn er compacte modellen voor thuis of voor in een kantoor waar niet al te veel ruimte is. Voor het snel en eenvoudig afdrukken van adressen zijn onder meer labelprinters heel geschikt.

Foto’s zelf printen

Als u foto’s zelf wilt afdrukken, hebt u goede kwaliteit fotopapier nodig. Daarnaast zijn sommige printers extra geschikt voor het afdrukken van foto’s. Print u veel foto’s of maakt u veel kleurenprintjes, dan is het een goed idee om daar op te letten. Wat u uiteraard ook nodig hebt voor het zelf printen van documenten of foto’s, is inkt die geschikt is voor uw printer. Bij Staples vindt u niet alleen allerlei soorten printers, maar ook inkt- en toner cartridges van de bekende merken. Kies de voor u perfecte printer en bestel meteen ook een voorraad inkt en papier.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.